Υποβολή εργασιών για το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Γ.Γ.Ε.

Οι περιλήψεις των εργασιών θα δημοσιευθούν με απευθείας αναπαραγωγή από το πρωτότυπο έντυπο, χωρίς άλλη διόρθωση. Γι’ αυτό παρακαλούμε να ακολουθηθούν πιστά οι παρακάτω οδηγίες.

Κάθε περίληψη μπορεί να υποβληθεί μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε Word στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα αποστολής «Υποβολή περίληψης επιστημονικής εργασίας».

ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:
28η Φεβρουαρίου 2018

Περιλήψεις που θα αποσταλούν μετά από αυτή την ημερομηνία, δεν θα γίνουν δεκτές.

H Γραμματεία του συνεδρίου, όταν παραλάβει την περίληψη, θα σας αποστείλει επιβεβαιωτικό email. Σε περίπτωση που δεν το λάβετε εντός 5 (πέντε) ημερών, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία (τηλ: 210-3250260), Τα αποτελέσματα αξιολόγησης των περιλήψεων θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στους συγγραφείς έως τις 10 Μαρτίου 2018.

Οι συγγραφείς, των οποίων οι περιλήψεις έγιναν αποδεκτές από την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου για παρουσίαση θα ενημερωθούν μέσω email για τον τρόπο, το χώρο, το χρόνο παρουσίασης της εργασίας τους, καθώς επίσης και για τις προδιαγραφές των αναρτημένων ανακοινώσεων (e–posters). Η Επιστημονική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα για τον τρόπο παρουσίασης των ανακοινώσεων, τόσο των προφορικών όσο και των αναρτημένων. Ο χρόνος των προφορικών ανακοινώσεων περιορίζεται αυστηρά στα δώδεκα (12) λεπτά.

Απαραίτητη προϋπόθεση κατά την υποβολή εργασίας είναι η εγγραφή στο συνέδριο ενός τουλάχιστον από τους συγγραφείς.

Οδηγίες συγγραφής περίληψης εργασιών:

Εισαγωγή, Σκοπός, Υλικό και Μέθοδος, Αποτελέσματα, Συμπεράσματα, Λέξεις-κλειδιά

Τίτλος εργασίας με Κεφαλαία γράμματα. Ονόματα συγγραφέων στην ονομαστική με πεζά γράμματα και υπογραμμισμένο το όνομα του συγγραφέα που θα παρουσιάσει την εργασία. Κέντρο κάθε συγγραφέα. Μέγεθος γραμματοσειράς: 12cpi, Γραμματοσειρά: Arial, Πλήρης στοίχιση, Διάστημα μονό ανά παράγραφο. Μέγεθος περίληψης: 200- 300 λέξεις.

 

Πίσω

 

 

Επικοινωνία

Κάνιγγος 23, 10677

210-3840317, 210-3811612

hagg@gerontology.gr

gerolib

Άκτιος - Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων