Ευχαριστήριο σημείωμα προς VDEL

Τα μέλη του Δ. Σ. της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας (Ε.Γ.Γ.Ε.) θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία VDEL για την προσφορά της στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γεροντολογικής και Γηριατρικής με την δωρεάν υπηρεσία βιντεοσκόπησης του τριήμερου συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 29-31.3.2018 στο Royal Olympic Hotel.

Η VDEL παρέχει υπηρεσίες live streaming και video production, μεταφέροντας ζωντανά εικόνα και ήχο σε όλο τον κόσμο σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους παρόχους παγκοσμίως διανομής περιεχομένου. Με σύγχρονη τεχνογνωσία από καταρτισμένους συνεργάτες, ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες, με όλα τα τεχνικά μέσα, σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Πελάτες της VDEL είναι τα κορυφαία ειδησεογραφικά και αθλητικά site στην Ελλάδα και μεγάλος αριθμός αθλητικών ομοσπονδιών, όπως επίσης και διάφορες διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες παραγωγής συναυλιών, Φεστιβάλ Θεάτρου, φιλανθρωπικές οργανώσεις και άλλα.

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε μεταξύ άλλων την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για την ποιοτική εργασία που πραγματοποιήθηκε εκ μέρους των εξειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας σας και την εν γένει πολύ καλή συνεργασία με την εταιρεία σας.

Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο για τα μελλοντικά σας σχέδια και επιδιώξεις.

vdel

 

Πίσω

Επικοινωνία

Κάνιγγος 23, 10677

210-3840317, 210-3811612

hagg@gerontology.gr

gerolib

Άκτιος - Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων