Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 28ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 28ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας, του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών στις 23-25 Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Το Συνέδριο φέτος είχε ως στόχο να συνδυάσει τα Νεότερα Τεχνολογικά Επιτεύγματα και την Τηλε-Φυσικοθεραπεία, με το κατ΄εξοχήν αντικείμενο θεραπευτικής παρέμβασης του Φυσικοθεραπευτή, τη Θεραπευτική Άσκηση.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης τιμήθηκε με απονομή ειδικής πλακέτας η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρικής Εταιρείας για το πολυσχιδές έργο της εδώ και 40 χρόνια και για τη στενή επιστημονική συνεργασία της με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών. Την πλακέτα εκ μέρους της ΕΓΓΕ παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Καθηγητής Χειρουργικής κ. Ιωάννης Γ. Καραϊτιανός, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους Συνέδρους και εξήρε τη συμβολή των Φυσικοθεραπευτών στη διατήρηση της υγείας και την αποκατάσταση των μυοσκελετικών και συστηματικών παθήσεων των ηλικιωμένων καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων της τρίτης ηλικίας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Πρόεδρο του Π.Σ.Φ. κ. Πέτρο Λυμπερίδη, στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου κ. Επαμεινώνδα Χαρωνίτη και τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής κ. Σάββα Σπανό.

Δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.