ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2019: Ψυχιατροδικαστικά θέματα στην καθημερινή κλινική ψυχιατρική πρακτική

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, και συγκεκριμένα ο Κλάδος Ψυχιατροδικαστικής και ο Κλάδος Βίαιων Συμπεριφορών της ΕΨΕ, διοργανώνουν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίων για το έτος 2019. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Ψυχιάτρους αλλά και νομικούς με σκοπό την αλληλεπίδραση και την ενημέρωσή τους σε θέματα όπου η ψυχιατρική συναντά την νομική στην κλινική πρακτική. Οι συναντήσεις θα διεξάγονται στο Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA (Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα), ημέρα Πέμπτη, 16.30 – 19.30 μ.μ.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί ομιλία σχετικά με τις «Πτυχές δικαιοπραξίας στην Τρίτη Ηλικία» όσων αφορά την διάγνωση, την τεκμηρίωση και την χορήγηση πιστοποιητικού. Εισηγητές του θέματος θα είναι η κα. Δ. Καραδήμα – Ψυχίατρος, Μποδοσάκειο Ψυχογηριατρικό τμήμα ΨΝΑ, ο κ. Κ. Τσίνας – Δικηγόρος, Διδάκτωρ Νομικής ΕΚΠΑ, Μέλος ΣΕΠ Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και ο κ. Α. Μούγιας – Ψυχίατρος, Επιστημονικά Υπεύθυνος Ψυχογηριατρικού Κέντρου Αγίου Ελευθερίου.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και θα δοθούν Πιστοποιητικά Συμμετοχής στους συμμετέχοντες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην ΕΨΕ συμπληρώνοντας αντίστοιχη αίτηση.

Σχετικά με το πρόγραμμα, την αίτηση συμμετοχής και επιπλέον πληροφορίες του Εκπαιδευτικού Προγράμματος  μπορείτε να δείτε εδώ.

Κατεβάστε το πρόγραμμα.